Mit csinálunk?

Építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, generáltervezéssel és műszaki tanácsadással foglalkozunk. Üzleti befektetők, magánszemélyek és közületi beruházók számára egyaránt dolgozunk, legyen szó lakó-, iroda-, kulturális-, sport-  vagy ipari épületek tervezéséről.

Professzionális szaktudással, környezettudatos elvek mentén, barátságos stílusban és egyedi igényekre szabottan tervezzük épületeinket és belsőtereinket.

Tudj meg többet! ▾

Azért dolgozunk, hogy a tervezés nehézségeit levegyük a megbízóink válláról, hogy a valóban lényeges döntésekre tudjanak koncentrálni. Ötleteinkkel, megoldási javaslatainkkal segítjük a döntést, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő problémákat.

 

Részletes és professzionális terveket készítünk! Az építészet és belsőépítészet mellett a kivitelezéshez szükséges szakági tervek elkészítését is koordináljuk, generáltervezési megbízásunk keretében.

 

Profi, jól összeszokott szakági tervezői csapattal dolgozunk együtt, akik az ország számos nagy-beruházásában bizonyították már szakmai elhivatottságukat és hozzáértésüket. A tártervezők mellett szakértőket is bevonunk a tervezési munkába azért, hogy a terveink minél több szempontot tudjanak szintetizálni.

 

Nagy-beruházások esetén, projekt menedzser partnerrel való együttműködésünk tudja garantálni  megbízóink számára a kitűzött költségvetés betartását.

 

A tervezést követően a belsőépítészeti tervek elkészítését is vállaljuk valamint a tervszerű megvalósítás biztosítása végett tervezői művezetés keretében jelen vagyunk az építés teljes időszakában. Egészen az átadásig követjük a terveink megvalósulását, szükség esetén a megbízói döntéssel összhangban, a tervtől eltérő alternatív műszaki megoldásokat javasolva .

 

Megbízóinkkal közösen megálmodott épület minőségéből nem engedünk.

A Reload számokban
Kik vagyunk?

Progresszív gondolkodású stúdió vagyunk, fiatal, lendületes és ambiciózus tervezőkkel, magasan kvalifikált, tapasztalt, lelkes, és szakmájuknak elkötelezett szakemberekkel, kiterjedt társtervezői és műszaki szakértői hálózattal.

A Reload építészstúdiót 2011-ben alapítottuk, azt követően, hogy több éven át a hazai és külföldi építészek legjobbjainál (Bachman Zoltán, Finta József, Zoboki Gábor, Tiba Studio, Erick van Egeraat, AllesWirdGut) tanultuk a szakmát.

  • 2×15év tervezési tapasztalattal és
  • több mint 50.000 m2 megtervezett és megvalósult épülettel büszkélkedhetünk.
Ismerj meg minket jobban! ▾

Ügyfélorientált szemléletünkkel, a megbízóinkkal eltöltött minőségi idővel, intelligens kooperációval és folyamatos kommunikációval arra törekszünk, hogy kölcsönös bizalmon alapuló, kiváló kapcsolatot alakítsunk ki meglévő és új ügyfeleinkkel!

 

Többek vagyunk, mint jó műszaki szakemberek: munkáinkban ötvözzük az építészet „soft” művészi oldalát és a precíz mérnöki gondolkodást. Nálunk az építészet és a tervezés nem merül ki egy elnyűtt klisé, egy univerzális gondolatmenet alkalmazásában. Mi nem adunk „előre csomagolt” megoldásokat.

 

Nálunk az építészet, nem csak az építésről, hanem az értékteremtésről is szól!

 

A Reload a tervezés minden pillanatában a megbízója igényeire hangoltan ötvözi a szakmai kiválóságot és a kreativitást. A megbízóink személyiségéhez igazodás, az értő figyelem, a folyamatos kommunikáció és szakmai igényesség az, ami minket igazán megkülönböztet másoktól.

Kik vagyunk? | RELOAD Építészstúdió
Szolgáltatásaink

Mindazt megtervezzük, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsuk a céljaidat.

A kezdeti tanácsadástól a kivitelezési tervek elkészítésén át a belsőépítészeti tervekig.

Első konzultáció

Ismerjük meg egymást! Mi kíváncsiak vagyunk rád.

Részletek ▾

Gyere el hozzánk, hogy barátságos környezetben beszélgessünk. Meglátod, hogy a hozzáállásunk megfelel e számodra és megbizonyosodhatsz arról, hogy képesek vagyunk segíteni az elképzeléseid megvalósításában. Bennünket is inspirál, ha megismerhetünk téged. A bizalmadat azzal háláljuk meg, hogy az elkészült munka garantáltan a te személyiségedet fogja tükrözni.

 

Rád figyelünk, ebben nagyon jók vagyunk!

 

Az együtt eltöltött idő nem az munkaszerzésről, hanem az értő figyelemről és az intelligens kooperációról fog szólni, nem csak először, hanem minden egyes alkalommal, amikor találkozunk.

Tanácsadás

Segítünk pontosan meghatározni a tervezési programot. Ami az alapja lesz az együttműködésünknek.

Részletek ▾
  • Elképzeléseidet lefordítjuk az építészet, belsőépítészet nyelvére
  • Megvalósíthatósági tanulmány elkészítésével segítjük a döntést.
  • Segítünk az elképzelésekhez igazodó legjobb ingatlan kiválasztásában
  • Megvizsgáljuk az építési szabályzatokat, objektíven feltárjuk az ingatlan előnyeit és hátrányait.
  • Az ingatlan vásárláshoz szükséges szakértői véleményeket beszerezzük
  • Energiatudatos, megújuló energiaforrások, fenntartható és környezetbarát épület tervezéséhez szükséges információkat adunk
Építészeti és generáltervezés

Lakó-, iroda-, ipari-, kulturális- vagy sportlétesítmények teljeskörű tervezése és a tervezési folyamat koordinálása

Részletek ▾

Tervezési munkánk a koncepciótervtől, az engedélyezési  tervdokumentáción keresztül, a kiviteli tervdokumentációig minden munkafolyamatot tartalmaz.

 

Szakági tervezői partnereinkkel évek óta hatékonyan dolgozunk együtt.  Generáltervezési megbízás keretében a szakági tervek elkészíttetését és a különböző mérnökök munkájának koordinálását is elvégezzük.

 

A vázlattervi és engedélyezési tervfázisok végén igény esetén költségbecslést készítünk, annak érdekében, hogy a megálmodott épület meg is valósulhasson. A kiviteli tervekhez árazatlan költségvetést készítünk, hogy a kivitelezők tendereztetését megkönnyítsük!

 

A tervezés során az épületet  3D-ben tervezzük, igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülnek, ezzel is segítve a fontos döntéseket.

belsőépítészeti tervezés

A belsőt is megtervezzük, így lesz egységes a végeredmény.

Részletek ▾

Ha csak tehetjük megtervezett épületeink belsőépítészeti terveinek elkészítését is vállaljuk, mert ezzel együtt lesz kerek egy ház története. De  ha egy már meglévő épületed belsőtereit szeretnéd kreatív gondolatokkal és mérnöki precizitással megterveztetni vagy újragondolni, ezzel is keress minket bátran!

 

Belső terek komplett tervezését a szakági tervezők munkájának koordinálásával együtt végezzük, koncepciótervtől egészen a kiviteli tervekig. Csapatunkban építészek, belsőépítészek, világítástervezők, designerek, lámpatervezők közösen dolgoznak azon, hogy a belsőtér valóban téged tükrözzön.

Miért csináljuk?

Mondhatnánk, hogy „eltökélt szándékunk, hogy szaktudásunkkal és tapasztalatunk segítségével megrendelőinknek a legjobb tervezési szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legmagasabb színvonalon. Ami Önnek fontos, az nekünk is fontos…”

Mindez igaz, de mi mégsem szeretjük a közhelyes és unalomig ismételt kliséket, az elcsépelt sablonokat!

 

Egy gazdaságos, de ötletszegény épület számunkra még nem jelent igazi sikert.

Amiben hiszünk... ▾

Nálunk az építészet és a tervezés nem merül ki egy elnyűtt klisé, egy univerzális gondolatmenet alkalmazásában!

 

nem adunk „előre csomagolt” megoldásokat!

 

Nekünk az építészet, nem csak az építésről, hanem az értékteremtésről is szól! A tervezés során azon dolgozunk, hogy  intenzív kommunikációval, veled együtt alkossuk meg a kreatív és sablonmentes terveket. Ötleteinkkel elébe megyünk kéréseidnek, segítünk a döntésben, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő problémákat.

 

Egy fenntartható, hasznos és kreatív épület megalkotásához elsősorban jó ötlet és elhatározás kell. Fontos a tervező és a megbízó közötti értő figyelem és intelligens kooperáció kialakítása, legyen szó magán vagy fejlesztői beruházásról, lakó- vagy ipari-, kulturális- vagy középület tervezéséről.

 

az együttműködésben hiszünk.

 

Valljuk a „…a te építészeted, a te arcod…” vezérelvet; hisszük, hogy az építészet által megmutathatod azt, aki vagy!

 

Sikerként éljük meg egy olyan ötletes épület létrehozását, mely gazdaságos és fenntartható is egyben.

 

a Reload egy lehetőség.

 

Lehetőség vagyunk, azon vállalkozó szellemű magán és piaci beruházók számára, akik a céljaikat egy olyan csapattal együtt akarják elérni, akiktől értő figyelmet, profi szaktudást, friss szemléletet,  valamint a szakmájuk iráni szenvedélyt várnak el. Lehetőség azoknak, akik az építészet terepén is sikeresek akarnak lenni, akik nem csak profitot, de értéket is szeretnének teremteni.

 

rátalálni, megismerni, megvalósítani, ezek motiválnak bennünket!

 

Az igazi siker az, ha a tervezés folyamán a megbízóink szemedben is látjuk a lelkesedést, a büszkeséget és az elégedettséget!

 

A Reload csapattársad lesz a célok megvalósításában, egy fenntartható, hasznos és kreatív épület megteremtésében!

 

az biztos, hogy nekünk csak a legjobb lesz elég jó!

Csapatunk
Petőcz-Tóth Anikó

okl. építész, vezető tervező

tulajdonos

0036 30 205 2081

aniko.ptoth@rla.hu

Csizmadi Péter DLA

okl. építész, vezető tervező

tulajdonos

0036 30 523 7689

peter.csizmadi@rla.hu

Szabó Patrik

építészmérnök

 

0036 30 381 6703

patrik.szabo@rla.hu

Bíró József Márton

építészmérnök

 

0036 30 381 6703

marton.biro@rla.hu

Csiszár-Szabó Antonia

építészmérnök

 

0036 30 381 6703

antonia.csiszar-szabo@rla.hu

Tatár Máté

senior építészmérnök

 

0036 30 381 6703

mate.tatar@rla.hu

Partnereink
Hogy találsz el hozzánk?

IRODA | Rokolya Irodaház

1131 Budapest, Rokolya utca 1-13

GPS KOORDINÁTÁK
Hosszúsági fok | 47.8655768798
Szélességi fok | 46.64576878

ÚTVONALTERVEZŐ

Segítségkérés | +36 30 205 2081