LSR

Lake Side Hotel

Státusz:

Funkció:

Hely:

Tanulmányterv

Hotel

Balaton-part

Terület:

Szoba:

Év:

15 000 m2

75 db

2018

Tanulmánytervünket  – a Megbízó felkérésére –  a Balaton déli-partján elhelyezkedő vízparti telekre készítettük.  A tervezett öt csillagos, 75 szobás luxus szálloda és wellness központ fejlesztésének tanulmányterveként.

 

A tervezési feladat célja az volt, hogy megvizsgáljuk, hogy milyen módon lehet megvalósítani egy a XXi. század igényeire reagálni tudó, ötcsillagos luxus szállodafunkciót. Fontos volt számunkra, hogy a Balaton értékei, látványa a legkevésbé sérüljenek. Munkánk túlmutatott azon, hogy csupán egy építészeti víziót mutassunk a Megbízóknak.

 

A tervünk célja az, hogy a fejlesztést megelőzően kérdéseket fogalmazzunk meg, mely kérdések csakúgy vonatkoznak a gazdasági megtérülés és funkcionális működés aspektusaira, mint az építészeti, belsőépítészeti és tájépítészeti szegmensekre.

 

Építészeti  víziót lehetőséget ad arra, hogy átgondoljuk azt, hogy milyen értékek mentén érdemes az épület és környezete tervezését tovább gondolni, hogyan lehet a XXI. században egy luxus szállodát elképzelni, mely értékek jelentik ma a luxust, az exluzívitást.

PDF
Hogy találsz el hozzánk?

IRODA | Rokolya Irodaház

1131 Budapest, Rokolya utca 1-13

GPS KOORDINÁTÁK
Hosszúsági fok | 47.8655768798
Szélességi fok | 46.64576878

ÚTVONALTERVEZŐ

Segítségkérés | +36 30 205 2081