IEU

EUREST iroda belsőépítészete

Státusz:

Funkció:

Hely:

Megépült

Iroda

Budapest XI. kerület

Terület:

Év:

700 m2

2017

2017 tavászán kaptuk a megbízást az EUREST étteremüzemeltető ügyvezetőjétől, hogy tervezzük meg számukra az új iroda bérleményük belsőépítészetét. A költözés egyúttal a cég belső arculatának frissítést is jelentette. Megbízónk átgondolt tervezési programmal rendelkezett, konkrét elképzelése volt arról, hogy hány munkatársat és milyen szeparálással kíván elhelyezni az irodákban.

 

Megbízónk egy friss, barátságos és a napi munkavégzést inspiráló környezetet szeretett volna a cég munkatársai számára teremteni, mely nem utolsó sorban reprezentációs célokat is szolgál. Fontos elvárás volt, hogy a belsőépítészeti megoldások, absztrakt módon reagáljanak a cégnek az egészség, a természetesség és környezettudatos gondolkodás mellett tett elköteleződésére.

 

Fontos kérés volt, hogy az új irodában legyenek igényes közösségi terek, hogy a munkatársak a pihenésre kiszakított idejüket is minőségi környezetben tölthessék el.

Ezért a térszervezéssel, a bérlemény központi tengelyében közösségi terekből álló funkciósort hoztunk létre, ahol természetes fát, puha szöveteket és a természet színeit jelenítettük meg. Az irodák és tárgyalók tereinek hangulatától eltérő, lazább „lounge” hangulatot hoztunk létre.

PDF
Hogy találsz el hozzánk?

IRODA | Rokolya Irodaház

1131 Budapest, Rokolya utca 1-13

GPS KOORDINÁTÁK
Hosszúsági fok | 47.8655768798
Szélességi fok | 46.64576878

ÚTVONALTERVEZŐ

Segítségkérés | +36 30 205 2081