IPR

PRIME RATE IRODAHÁZ BELSŐÉPÍTÉSZET

Státusz:

Funkció:

Hely:

Megvalósult

iroda

Gödöllő

Terület:

Év:

700 m2

2016-2017

2016-ben kaptuk a megbízást a nyomdaipari szolgáltatásokat nyújtó Prime Rate Kft.-től, hogy tervezzük meg új gödöllői gyártócsarnokukhoz tartozó fogadóépület belső tereit.  A fogadóépületnek egyszerre kell munkahelyként (irodaházként) és a megújuló Prime Rate brand arculati elemeként is működnie. A tervezés során nem csak a már terveken kialakult építészeti terek „felöltöztetése” volt a Megbízónk igénye, hanem a belső térkapcsolatok – az addigra kikristályosodott megbízói elképzelések – újratervezése, újra gondolása is.

 

Az elvárás egy egyszerű, letisztult, de mégis megjelenésében egyedi, az ipari parkok területén megszokott minőségű beruházásoktól eltérő, magasabb színvonalú enteriőr megteremtése volt. Fontos elvárás volt a belső tér megjelenésével kapcsolatban, hogy a cég profilját adó nyomdaipari tevékenységekre reflektálni tudjon, belső tereivel igényes és időtálló munkakörnyezetet teremtsen a munkatársak számára.

Fontos szempont volt, hogy az ipari parkok épített környezetére jellemző monotonitását és „előregyártott” design megoldások helyett, egyszerű eszközökkel, de mégis egy friss és értékálló belsőépítészeti minőséget tudjunk létrehozni.

Megbízónk felismerte, hogy az ipari parkok építészetének funkcionális világába becsempészet legkisebb kreativitás is nagyban gazdagítja az épített környezetet és a cég arculatát is építi, mindamellett, hogy a munkatársak számára egy – az ipari szektorban – szokatlanul magas minőségű munkakörnyezetet biztosít.

A belső terek kialakításakor a tervezési koncepció alapját, a nyomdaiparra jellemző színek és textúrák világának sokszínűsége adta.

PDF
Hogy találsz el hozzánk?

IRODA | Rokolya Irodaház

1131 Budapest, Rokolya utca 1-13

GPS KOORDINÁTÁK
Hosszúsági fok | 47.8655768798
Szélességi fok | 46.64576878

ÚTVONALTERVEZŐ

Segítségkérés | +36 30 205 2081